torsdag 9 januari 2014

Regn och storm...

Det har varit en bedrövlig dag - vädermässigt alltså. Just nu, när det kvällspromenaden är avslutad och det är sovdags, viner vinden utanför fönstret. SMHI, DMI och all världens väderprofeter hotar med stormbyar under natten.

Gårdagens pappkartong var rätt skojig idag också och Siri bidrog gärna till finfördelningen. Någon, d.v.s. matte, lät hallgolvet se ut så här hela dagen och rensade inte upp förrän framåt kvällningen. Nåt kul skulle dom stackars djuren ha när det var så blött ute. Fast här pausar minst två av dom borta på soffan.

Den tredje låg visst i fönstret. Har redan lagt den här bilden på Facebook men jag visar den igen. Signifikativ för vad vi gjort idag.Den lilla gottegrisen i fönstret är förstås Sonja.
Ikväll skulle jag titta på "Djurskyddsinspektörerna" på TV. Bokstavligen titta, för att försöka lyssna visade sig omöjligt. Sonja har fortfarande inte lärt sig skilja mellan hundskall i verkligheten och på TV. När 25 små vanskötta valpar började gläfsa, skälla och gnälla blev Sonja alldeles galen, skällde som den vakthund hon är och sprang och letade efter valparna. Naturligtvis drog hon med sig Svante i sin upphetsning och med två skällande irländare är det tji att försöka höra vad dom säger på TV. Alltså på med textfunktionen och av med ljudet.
Nu är det sportnyheter, Svante sover korg och Sonja sover min kudde.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar