torsdag 2 januari 2014

Garderob!

Dubbelsuck!! Vi har sedan mitten av april, då Sonja kom i huset, varit ganska duktiga på att skjuta igen garderobsdörrarna i hallen. Det har antagligen räddat åtskilliga skor, vantar och mössor. Nu har Sonja tyvärr kommit på hur man knuffar på skjutdörrarna för att öppna...Visserligen är hon inte fullt så benägen att bita sönder saker längre men det ser förfärligt skräpigt ut i hallen när hon drar ut en massa grejor på golvet.
Kanske inte världen bästa bild men så här gör hon!

På nyårskvällen fick Sonja tag på en bit gladpack som en av ostarna legat i. Plasten återfanns ingenstans så jag utgick från att hon svalt hela härligheten. Nervöst! En sån 30 centimeters plastremsa kan säkert orsaka tarmvred. Exakt 24 timmar senare hade hon uppenbara problem med att bajsa - hon gick runt och kutade med ryggen och tittade sig besvärat omkring. Och se där! Matte kunde med lite draghjälp befria henne från 30 cm plast. Sonja glad och lycklig, matte ännu gladare.
Idag har jag matat guldfisken. Den var pigg, glad och hungrig. Kanske mår den bättre nu när den fått ett större akvarium. (Se 23/8.)

Just nu är vovvarna på kvällspromenad med husse och gotländsk gäst. Sen är det godnattgodis och ja, ni vet vad - sova.

Så här t.ex.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar