söndag 4 augusti 2013

söndag

Efter Sonjas fall i poolen i fredags blir jag ännu mer ängslig för att hon ska trilla i och inte klara av att ta sig upp. Hon har liksom lite bråttom ibland i lekens hetta. Vi har lagt på pooltäcket, delvis för att kloreringsanordningen behöver ses över men också för att vi inte är särskilt badbenägna någon av oss. Med undantag då för Sonja, men hennes bad var inte med avsikt.


Det är som vanligt inte mycket fart på hundarna när det är varmt. Här latar dom sig på trappan i väntan på att det ska hända något roligare. Mat kanske, eller en promenad. Promenader är något som Sonja uppskattar mycket. Varenda fläck ska nosas av ordentligt och vi kommer inte så långt på våra strövtåg. Dessutom är hon fenomenal på att pilla i sig allt från häst-och kaninbajs till pinnar och småsten och annat odefinierbart. Hon måste ha en mage av stål.

Det har varit kottepaus idag. Tydligen har vi lyckats täta stängslet med brädor och stenar så att kottebarnen inte kan ta sig in. Hundarna kollar dock med jämna mellanrum.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar