torsdag 29 augusti 2013

Pigg igen, vinprovning

Efter gårdagens rus av diverse läkemedel är Sonja sitt vanliga jag igen. Pigg som en lärka. Hon har plötsligt blivit medveten om att hon har något på sig. Hon klär väldigt bra i sin nya outfit (för 210 pengar, tvättbar i 30 grader) men jobbar ändå med att försöka ta av den. Det ska inte gå, men med Sonja vet man aldrig säkert.
Vad jag inte begriper är varför Svante blev så upphetsad av hennes doft när hon kom hem. Han var helt vild hela kvällen och bar sig åt som om hon höglöpte. När han inte fick betäcka henne bar han ut kuddar på gården och gjorde dom med valpar i stället. Konstigt.
De röda trasmattorna som klär in soffan i hallen var mer än lovligt smutsiga så dom har fått en tur i tvättmaskinen. Soffan är så sanslöst söndertuggad av diverse djur så man kan inte ha den avklädd i ett anständigt hem. Först hackade Charlie och Jojje (kärlekspapegojor) på den och sen har Siri hjälpt till när hon kom i huset. Som alla förstår - Svante gör inte sånt. Sonja har däremot försökt.

Sonja gör för övrigt väldigt mycket som Svante aldrig gjorde. I morse inmundigade hon en del häst- och kaninspillning som efterrätt till frukosten. Omöjligt att hindra henne. Vi är omringade av olika slags spillning. Och hon verkar inte må dåligt.

Plötsligt blev klockan 21.40! Fördelen med att blogga är att man har ingen deadline. Det är helt OK att skippa skrivandet tills man har har lust.
Logistiken blir invecklad med en hund som ska vila och två hundar som bara vill busa och leka. Siris matte gick promenad med dom stora och jag vallade lilltjejen på gårdsplanen.
Systern och franskfödd kompis har haft vinprovning i kväll och det var jättetrevligt. Goda viner, smarriga snittar som systern fixat och trevlig samvaro.
Inga bilder idag.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar