tisdag 13 augusti 2013

Kräftor

I går kväll åt vi kräftor tillsammans med vänner från Danmark. Kräftfest en måndag - något som man utan problem kan unna sig som pensionär. Och nu har vi en fantastisk bro över sundet och en tågstation på promenadavstånd vilket innebär att man kan umgås med danskarna. Att sitta ute var inte att tänka på. Med jämna mellanrum öppnade sig himlen och regnet forsade ner.

Det blev inte riktigt utrymme för skrivande igår men morgonstund har guld i mund.
Hästarna har fått frukost för en timme sedan, Siri har kommit och Sonja ligger kopplad vid sidan om mig i sängen - arg som ett bi eftersom jag hindrar henne från att hoppa ner. Hon har fortfarande ont men har upptäckt att det går bra att springa jättefort med bara tre ben. Alltså leker hon våldsamt med Siri och vurpar som vanligt i trappor och på gräsmattan. Det kan ju knappast kallas för vila.


Igår var Sonja mycket upprörd när de stora hundarna fick gå promenad och hon inte fick följa med. I eftermiddag ska vi gå till ortopeden och sen får vi se hur det blir med lekskolan i kväll. Vi kan ju alltid köra dit och vara åskådare om hon får ytterligare rörelseförbud.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar