måndag 25 november 2013

Videovåld

Nu är vi nära vinter. Men bara nära. Det tar lite tid i Skåne innan kylan slår till på allvar och speciellt så här nära kusten. En plusgrad på morgonen i kombination med vind känns i alla fall ruskigt kallt. Långkalsingar och mössa fram.
Sonja och jag hade ett litet träningspass i morse igen och jag växlade mellan vanligt koppel och flexi. Flexikopplet betyder att hon kan ränna runt som hon vill medan det vanliga läderkopplet betyder att hon faktiskt får gå fint. Vilket resulterade i att hon drog inte i flexikopplet heller! Vad som är så himla skönt är hon dräneras på massor med energi när vi tränar. Hon sover som en stock när vi kommer hem.
Dessutom fick hon en rejäl repa med Doris (ridgeback) på eftermiddagsrundan. Doris husse har rätt bra koll på sin hund och Sonja fick springa lös med Doris. Jag litade på att hon skulle följa sin stora väninna som en hund och det gjorde hon. Dessutom hittade dom en jättehög med hästskit som tydligen smakade fantastiskt... Fort springer hon också, den där Doris, så det blev en fin motionsrunda.

När Sonja leker med Svante går det också rätt vilt till. Riktigt ettrig är hon, men Svante verkar inte misstycka.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar