onsdag 13 november 2013

Datorstrul

Nu är jag alldeles omtumlad! Min dator har uppfört sig synnerligen illa den senaste tiden. Rätt som jag sitter här och skriver så poppar det upp internetsidor som erbjuder mig kasino och annat spelotyg, erbjudande om att chatta med en väldigt avklädd Moa i Oxie och en massa skräp som jag klickar bort. Ingenting som jag kunde fixa trots ihärdiga försök.
Vad gör man då? Jo, man messar till sin bästa datorfixare, han loggar in i min dator via ett fjärrskrivbord (teamviewer heter programmet) och sen pysslar han nästan en timme i min dator - hemifrån! Muspekaren far hit och dit och städar som bara den bland program och filer och aktiverar och avaktiverar saker och vips slutar Moa från Oxie besvära mig. Dessutom går allting otroligt mycket snabbare utan Moas inblandning. Visst är tekniken fantastisk! Tack snälla E!

Nu blev jag så trött att jag inte orkar skriva mer i kväll. Hundarna har haft kul i det soliga vädret och själv har jag pysslat en hel del med både tvätt, strykning och tillverkning av fina burkar till pennor, penslar, sax och annat som är måsten på mitt skrivbord. Tomma konservburkar, omslagspapper från Rusta och decoupagelim. Kanske kan det bli ett foto i morgon.
Jo, så har mormor varit på besök och hon har ju alltid med sig levergodis, så det var populärt.


Inget fotande idag. Kör en "arkivbild" tagen för ett par år sen när Memea och Åsa besökte Malmö. Den vita vovven är Zelda och jag tror Nemi skymtar i soffan.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar