fredag 15 november 2013

Garnboll eller fotboll, det är frågan

Nä, idag har jag inte varit på Rusta. Gick en långpromenad i trädgården i morse med hundarna. Dom verkligen njuter när man håller dom sällskap ute och dom springer, leker och busar oavbrutet. Dessutom är dessa trädgårdspromenader ett gyllene tillfälle att städa upp diverse högar som ligger här och där. Det är tjejerna som gör ifrån sig i trädgården - aldrig Svante. Han ska utanför grindarna. Basta!
Hade idag tänkt ge er fina foton från en FB-kompis i Ryssland som jag förstås inte känner personligen men Facebook är lite kul därför man tycker sig plötsligt "känna" en människa man aldrig har träffat. För er som sysslar med irländare är säkert Sofya Bobukh ett välkänt namn. Men ni andra, som har collie, springer, cocker eller kineser, har inte hört talas om Sofya. Återkommer om henne snart.
Vad har Sonja hittat på idag? Ett par pennor till har hon (och Siri) knycklat ihop till oigenkännlighet. Vidare har hon pulvriserat kartongen till det tjusiga ljusträdet. Det gjorde nu ingenting för den kartongen skulle ändå kastas.

Det blir bara så gräsligt stökigt...

Att virka tossor innebär också helt nya utmaningar. Att låta ett nystan ligga framme är inte att tänka på. Sonja tror att det är en ny och spännande leksaksboll. En variant är att halvligga i sängen, låta nystanet ligga under täcket och dra fram lagom mycket tråd...
Om en stund börjar den redan uttjatade fotbollsmatchen mellan Sverige och Portugal. I flera veckor har media tuggat den här kampen om en VM-plats in absurdum. Är redan trött på den. Vem vinner? Har Sverige en chans? Hur är Zlatans (och Ronaldos) form? Och bryr jag mig egentligen?
Inte säker på det men jag kan ju börja titta i alla fall.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar