lördag 23 november 2013

Det växer Frolic!

Igår skulle jag filma hundarna när dom åt kvällsmat men tyvärr var ljuset inte bra nog så filmen blev för mörk. Får göra ett nytt försök idag. Svante slök sina två dl torrfoder på någon minut. Sonja klarade samma portion på 1,48.
Det blev inget bloggat igår. Syrran och jag fixade ihop en jättegod fisksoppa som serverades med vitlöksbröd. Lotta och Otto gjorde oss sällskap. Den nya korkskruven fungerade alldeles utmärkt.


Igår var det trevligt hundväder. Här pustar dom ut efter ett häftigt lekpass. Svante är mer än lovligt lurvig men nästa vecka är det dags att gå till frissan.

Sonja har lite tussar vid öronen men är annars fortfarande klädd i sommarpälsen. Jag får väl ta med henne till Trim-Lotta för en bedömning av kommande trimningsbehov.

På eftermiddagen tittade solen fram och då slog Frolicen ut på buskarna!






Vilken underbar trädgård vi har, tyckte hundarna. Det trevliga är att dom letar i evigheter efter att alla godbitar är uppätna. Ifall, ifall...


Efter godissök måste man vila en stund. Bilderna är definitivt arrangerade. Jag skulle aldrig lämna Sonja ensam med apan. Hon skulle försöka döda den direkt. Här har hon redan börjat. Men visst är dom väldigt fina tillsammans. Färgerna alltså.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar