söndag 26 maj 2013

söndag 26 maj 2013

Gårdagen blev, trots meteorologernas dystra förutsägelser, en riktig trevlig lördag.
Svalorna har inte bestämt sig ännu om det blir vår uteplats som ska bli den nya boplatsen. Dom ska väl reka lite till innan dom fattar ett slutgiltigt beslut.

Sonja är snart färdig med sitt projekt att tömma Svantes korgkudde på sitt innehåll. Hon arbetar systematiskt och målmedvetet och jag gett upp alla försök att stoppa tillbaka luddet.
Just nu låter det som om hon har fått tag på en bajspåse. Det prasslar misstänkt utanför dörren. Hon har väl lyckats tömma en jeansficka. --- Oj då, inte EN påse utan en hel rulle! Rädda vad som räddas kan!


Syrrans jättelånga beduinmatta ute på vädring. Varför skulle den ligga på en stol, undrade Sonja. Dra ner den och använda den som sittunderlag var en mycket bättre idé.
Nu paddrar regnet mot fönsterblecket och det är ganska skönt att ligga i sängen med datorn på magen och en sovande (ja, faktiskt!) Sonja tvärs över låret.
När den här fantastiska funktionen "bildström" har vaknat ska jag lägga till någon bild här. På en oemotståndlig liten bloggmedhjälpare som heter Sonja.

Här är hon, min assistent.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar