måndag 13 maj 2013

måndag 13 maj 2013 miljöträning i massor


Idag har Sonja verkligen miljötränat. Vi besökte först mattes tidigare arbetsplats och där fick hon träffa många trevliga tanter och farbröder. Hon fick också smaka en och annan godbit eftersom vi passade på vid lunchtid.
Sen var det dags att besöka datadoktorn för mattes laptop uppför sig lite konstigt och behöver nog en hälsokontroll av hårddisken. Där fanns en lurvig herre på fyra år som var obetydligt större än Sonja och som hon hade hjärtligt roligt med en bra stund. Ute på gatan kom det måmga bilar och bussar ganska nära och så har vi det inte hemma riktigt.
Därefter på programmet stod besök på vår alldeles egna veterinärklinik. Dags för genomgång av valpen av tant doktor (så vill dom ha det) och sen vaccinationsspruta i nacken. Ett bra ställe, tyckte Sonja, för man fick godisbitar där.
När vi nu ändå var ute och körde tog vi en sväng förbi trimmet också för att visa upp den lilla.
Gissa om hon var trött när vi kom hem!
Med vår och försommar kommer tyvärr också fästingarna. Ett par stycken små illvilliga kryp har jag sett promenera omkring på Svantes päls och hunnit ta innan dom bestämt sig för en lämplig nedslagsplats. Två har jag plockat loss igår och idag. Nu är det absolut dags för Frontline.
Alla nya bilder ligger i den lilla datorn som nu är på genomgång. Jag väljer en gammal - när Svante får bekanta sig med "skramlet" på MH-testet 2009.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar