måndag 27 maj 2013

måndag 27 maj 2013 Sonja kan sitta!

Måndag igen! Siri är tillbaka och träder genast in i rollen som lektant för Sonja. I dag var det lite fest, för hundarna fick låna den så hett eftertraktade dammvippan. Jag tar bara fram den ibland och på så sätt behåller den sitt attraktionsvärde. Bollar, pipleksaker och begagnade skor är väl så där lagom kul eftersom alla dom sakerna ligger och skräpar överallt hela tiden.

Sonja har fattat sitt! Sitt = rumpan i backen = en bit blodkorv. Nu ska vi slipa på detta. Det tog inte så lång tid.
Det går dock åt en osannolik mängd blodkorvsbitar eftersom de vuxna hundarna också gärna är med och "lär sig saker". Som dom redan kan.

Nej, nu har jag tröttnat på att bildöverföringen inte fungerar! Det här inlägget får helt enkelt vara utan bilder.
Nu har vi kört ytterligare några sitt och Sonja har inte glömt. Svante tycker att det tar för lång tid och lägger sig i hopp om att det ska ge honom en godis.
Försökte filma en snutt på eftermiddagen och det gick väl bra men jag glömde att det är smartare att hålla mobilen i horisontalläge och dessutom vet jag fortfarande inte hur man får in videon i bloggen.



En omstart då och då rättar till många problem. Nu gick det. Fattar fortfarande inte varför bilderna får ett svart fält i nederkanten. Här är Sonja och Siri i lektagen medan Svante övervakar. De vuxna vovvarna ska trimmas snart. Siri nu i veckan och Svante nästa vecka och då kommer dom att bli jättefina.












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar