fredag 26 juli 2013

Varmt!

Det känns som om det är 27 grader men telefonen säger 21. Det gör datorn också. Jaha, då är det väl så. I poolen är det i alla fall 23 och det tycker dom flesta är helt OK. Kanske skulle man ändå leta fram baddräkten. Kan ju ha den tillgänglig i alla fall.

Det här klippet är från Sydsvenskan 2010. Våra inhysingar får i alla fall komma ut varje dag. När skånevindarna ylar och regnet öser ner tycker jag riktigt synd om dom.

Svante och Sonja hade en dags respit från värmen igår men idag är dom bara måttligt roade av att leka. Vi mötte ett par chihuahuadamer på morgonpromenaden och dom förde ett oherrans liv när Svante närmade sig. Han som är så snäll mot tjejer - och i all synnerhet små tjejer. Han böjer sin vackra nacke och ler (med svansen) och gör inga försök att hoppa på dom. Sonjas uppträdande är mera "rakt på". Kom an tjejer så leker vi, säger hon. Det blev inget leka av.
Sonja har tillbringat ansenlig tid med att mysa i skuggan med mig och boken. Och sen fick hon slicka glasspinne. Bortskämd? Nä, inte särskilt.
Syrran står i sitt kök och lagar små läckra snittar, husse högtryckstvättar staket i rastgårdarna och matte slänger iväg dagens blogg. Hundarna? Dom flämtar lite.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar