söndag 21 juli 2013

Vädergudarna höll vad de lovade. En underbar sommardag med över 25 grader och strålande sol. Klart lyckat barnkalas men oj vad jobbigt det är med såna fester! Full rulle i poolen (som nu nästan kommit upp i 24 grader), i det fantastiska hopptivolit där faktiskt både tvååringar och vuxna kunde tumla omkring och hinkvis med saft, kaffe och därtill små snittar med leverpastej, ost och förstås kanelbullar, kokoskakor och tårta. Ett vuxenkalas är rena barnleken i jämförelse med detta.

Hundarna fick initialt stanna inomhus medan alla gäster var på intågande men sen fick dom komma ut och delta. Siri var också här eftersom hennes matte, son, sonhustru och barnbarn också var gäster. Gästernas ålder spände mellan tio månader och 86 år. Inte dåligt för ett barnkalas!
Sonja, som inte riktigt har fattat alla regler fick hållas kopplad. Annars hade hon stulit små skor, badkläder, simpuffar och allt! Hon var som vanligt lika glad ändå.



Har man goda goda ögon kan man se en vuxen man i vitt uppe till höger på bilden - mellan grön och gul plast - som strävar uppåt i hoppborgen.
Kanske ska vi hyra den här grejen till nästa vuxenkalas...
Hundarna är i alla händelser övertrötta. Dom sover som klubbade.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar