torsdag 25 juli 2013

1-0 till Tyskland...

Hade sett fram emot en helnordisk fotbollsfinal på söndag men den förväntningen kom på skam. Och ska man heja på Norge eller Danmark ikväll?
Hundarna uppskattar dagens väder. "Bara" 20 grader på förmiddagen och ingen sol. Det uppmuntrar till glada krumsprång på gårdsplanen och inomhus. På ovanvåningen ligger mattorna i korvar. Sonja har tränat kortdistanslopp och dundrat fram och tillbaka ett antal gånger. Just nu har hon dragit sig tillbaka till sin koja under bordet i TV-rummet.
Vi hade goda vänner härpå lite fika och snack. Det uppskattar hundarna mycket. Båda möter glädjestrålande vid grinden med viftande svansar och bakåtstrukna öron. När vännerna skulle gå följde Sonja med medan Svante diskret stannade kvar. Och när vi kom in igen hade han norpat två resterande cupcakes från bordet. Att man aldrig lär sig... Sonja har inte kläm på såna här strategier. Svante däremot...

Den här bilden har jag snott från Facebook. Är inte helt säker på vem som tagit den, men jag tror det är Sofya B i Ryssland. Hon föder upp irländare och bjuder på fantastiska bilder av en underbart påhittig och djärv ras. Vadå klättra i träd? Det är väl en baggis för en daredevil.
Facebook är roligt för man är "vän" med människor som man inte känner och som man aldrig kommer att träffa men med vilka man har något gemensamt.

En bild till ur arkivet. Har man haft en skendräktig tik känner man kanske igen situationen.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar