onsdag 26 mars 2014

Trimmad Sonja och lite hyss.

Julia har blivit hämtad av sin "faster". Hundar är underbara. Julia blev jätteglad och trippade glatt iväg med faster till bussen. Svante och Sonja stod en stund vid grinden och kikade efter henne och gick sen in och tog en massiv förmiddagslur. Jag skickade med Julia lite av mina hundars mat. Julia gillade den jättemycket och matstrejkar hon igen kan hon ju få av den i stället. Husse kommer hem på lördag så då får hon återgå till sina vanliga rutiner. Och i morgon är det Siri-time...

Sonja upplever nog sin snålt tilltagna kostym som annorlunda. Hon skakar på sig med jämna mellanrum precis som om hon vore blöt.


Kännetecken: stuket på vänsterörat. Både Svante och Julia kände dock igen henne på lukten och accepterade hennes nya utseende.



Några exempel till på den lilla älsklingen. Hon har så otroligt fina ögon. Det är bara så svårt att plåta dom för hon vill hela tiden bita i kameraremmen och slicka på objektivet.

I obevakade ögonblick ägnar hon sig förstås som vanligt åt icke tillåtna aktiviteter. Sen kanske husse får skylla sig själv när han lämnar plånboken obevakad.


Hon lyckades pilla fram kreditkort och 220 spänn i kontanter samt nagga både plånbok och diverse annat innehåll innan jag kom på henne.

Vi har en annan skojig lek som också Svante gärna deltar i. Sonja stjäl något hon inte får ha, t.ex. en stekspade eller en plastslev. Sen rusar hon så fort hon kan iväg medan Svante jagar henne, gällt skällande. Sen försöker matte och husse genskjuta Sonja för att fånga grejen i fråga och Svante hjälper till genom att blockera hennes väg. Och så vidare... En väldigt skojig lek som Sonja för det mesta förlorar. Tre mot en är kanske inte rättvist. Men hon verkar tycka att det är hur kul som helst. Och hon blir ju inte bestraffad. Svante däremot får mycket beröm för sin polisinsats.
Just nu kopplar matte av genom två strategiskt utdelade grisöron. Smart va´?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar