fredag 14 mars 2014

Lekvideo och krattning av gårdsplan

Inte konstigt att dom blir trötta efter en dag med Siri. Det är huvudsakligen Siri som skäller...

Jag hävdar ju att Sonja inte är särskilt rädd av sig och det är säkert riktigt, men hon gillar inte husses kombinerade gräsklippare/snöplog/gruskrattare. När han tar fram den så drar sig Sonja diskret tillbaka och stannar inne tills djävulsmaskinen har tystnat.
Högst upp i trappan på andra våningen ligger hon och spanar nedåt. Siri däremot, som faktiskt är rädd för en hel massa saker, bryr sig inte ett dugg. Hon (och Svante förstås) springer glatt efter husse när han krattar gårdsplanen.
Jag begriper mig inte alltid på dom. Egentligen borde ju Sonja fatta, att maskinen inte är farlig eftersom dom andra hundarna så frimodigt springer efter den. Gårdsplanen blir i alla fall jättefin, så länge det nu varar. Hundarna har en enastående förmåga att sabba de vackra räfflorna på nolltid. Idag kom Svensk Irländsk Terrierförenings medlemstidning. Lite pinsamt är det, att jag är den enda betalande medlemmen i Malmö. Trots att det finns ganska många irländare i Malmö! Vadå 250 spänn om året har vi väl råd med. Eller?



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar