måndag 10 mars 2014

Kristina, Julia och solsken!

Igår var finaste guddottern Kristina på besök med sin föräldrar. Hundarna fick varsitt gigantiskt tuggben i present och matte fick fina vårtulpaner. Medan jag gick för att leta efter en passande vas fick Svante ett utbrott och jag förstår honom. Sonja släpper helt sonika sitt ben och går och norpar brorsans. Så GÖR man bara inte och det vet ju Svante. Så hon fick sig en rejäl avhyvling.


Av säkert trettio bilder lyckades jag få skärpa i kanske fem. Med lite hjälp av Kristinas pappa som lockar med godis och vars spegelbild man ser i fönstret! Tjejen är snart färdig med sin veterinärutbildning och det är strongt tycker vi. Hon har inte fyllt 25 ännu.
Idag har Julia varit här och lekt. Det är alltid uppskattat. Visst är det kul med Siri, men utan tvekan är det stimulerande med omväxling. Både Svante och Sonja tog ett par timmars vilopaus efter lekstunden.


Det har ju varit fullständigt ljuvligt vårväder och minsann om inte termometern klev upp ända till 13 grader på eftermiddagen. Genast dyker det upp flugor, nyckelpigor och t.o.m. en vilsen humla.


Sonja var mycket intresserad av humlan. Hon klurade inte riktigt ut hur stenarna på gårdsplanen plötsligt har börjat röra på sig. Humlan verkade inte kapabel att flyga (humlor kan ju inte flyga) och när Sonja började peta på den med tassen flyttade jag humlan till ett säkrare ställe.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar