söndag 30 mars 2014

Sonja fyndar

Ännu en vacker vårdag Två soldyrkare placerade sig på favoritplatserna.


Där ligger dom. Inte bredvid varandra. Dom är individualister båda två.

Sonja gör ganska många fynd på promenaderna. I morse efter morgonrundan kom hon med något hängande ur munnen som såg ut som en svans. Det visade sig vara precis en svans - tillhörande en väldigt död liten mus. Det krävdes en del lock och pock innan hon insåg att mattes godis trots allt var bättre än den trista, döda musen.
Igår hittade hon en tappad skinnvante. Den återfann hon någonstans idag och hade jättekul med att slänga den i luften. Jag hörde Svantes polis-skall och tydligen var han osäker på om vanten var OK eller om vi skulle hjälpas åt att jaga Sonja igen. Svante fick besked om att vanten var tillåten och sen tystnade han och ägnade sig år dragkamp i stället.
Nästa grej som försvann ut på gräsmattan var min brödkavel. Den var dock aningen för tung för henne att springa omkring med så den fångade jag in ganska snabbt. Kaveln blev bara lite naggad i ändarna men är fullt användbar.



Utanför stängslet hände tydligen väldigt spännande saker i eftermiddags. Sonja var oerhört fokuserad och sprang fram och tillbaka utan att lyckas komma igenom någonstans. Så himla retfullt!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar