lördag 7 december 2013

Snö och halt.

Inget att rapportera mer än att Sonja hälsar att en söndertuggad penna (blyerts) om dagen håller ordning på magen. (F-n tro´t.) Sonja har upplevt sin första snö. Oerhört spännande! Det luktar TUSEN gånger mer nu när det här vita har kommit. Inga bilder för mattes fingrar blir vita bara hon tittar ut genom fönstret. Det krispade skojigt under fötterna på morgonpromenaden och det var omöjligt att slita sig från alla spännande lukter. Har Leo gått här? Och Doris? Och vem kan det vara som har kissat på våra hästvagnar?

Det är såphalt ute på stenplattorna vid poolen och på pooltäcket och jag bara ber stilla böner att Sonjas knä ska hålla. Hittills har hon inte visat några tecken till svaghet i sin skadade led.

Under dagen har jag följt freestyle och sånt på Livestream från Stockholm. Underbart att se dessa svansviftande deltagare som verkar älska att uppträda. Dessutom har Sonjas släktingar skördat framgångar i huvudstaden.
Och så har jag tittat på skidskyttestafetten där herrarna minsann vann silver. Kul! Det har varit glest med framgångarna på senare tid.
Hundarna har fått slicka tallrikar efter ryggbiff, potatisgratäng och rödvinssås och snusar nu fridfullt i väntan på kvällspromenad.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar