söndag 15 december 2013

Den här citatboken skulle jag gärna vilja vinna! Fredagscitat med tillhörande bilder på vackra goldenhundar. Det vore något för mitt hundbibliotek.
http://kennelblagul.blogspot.se/2013/12/99-bilder-med-tillhorande-citat.html

Vad har vi presterat idag? Inte så mycket ska erkännas. Matte vårdar sin snuva framför skidor på TV. Inte helt fel! Två silverplatser i utförsåkning.
Siri var här en stund för matte skulle till närbutiken och handla. Matten ruinerade sig visst i leksaksbutiken. Pippis sjörövarskepp eller vad det nu var.
Efter en bra stunds rusande i trädgården kom alla tre hundarna in och fortsatte sen leken i min säng. Siri är superexpert på att gräva in sig i filtar, täcken, kuddar... Hon hittar ALLTID in bland sängkläderna. Och Sonja tycker förstås att det är jättekul att lära sig. Svante påpekar att dom är löjliga.På eftermiddagen hade vi besök av vår förtjusande guddotter och hennes föräldrar. Tänka sig, att dom hade med sig present till hundarna också. Dentastix! Gissa om Svante och Sonja blev glada och överraskade. Godnattgodis mitt på blanka eftermiddagen!
Guddottern är på sluttampen på sin utbildning till veterinär. Så häftigt! Hon blir förmodligen den yngsta veterinären i Sverige. Nyss fyllda 24 år och dessutom utbildad på danska. Trist tycker dock jag, att hennes primära intresse är hästar, hästar och återigen hästar. Fast å andra sidan - specialiserar man sig på hästar kommer man alltid att ha jobb. Hästar verkar kräva veterinärvård var och varannan dag.

Nu har alla julkorten fått kuvert, frimärken och nåt annat märke som jag har i överflöd. Postas i morgon. Sen ska lika många skickas med mejl. Hoppas jag inte har glömt någon...
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar