måndag 9 december 2013

Fickor på pyjamasbyxor...

Två blöta, men ganska nöjda hundar snusar på sängen. Dom har haft ganska kul idag. Jag hade lite dåligt samvete för att dom fick vara mycket ensamma igår. Den här dagen har bjudit på uppehållsväder och äntligen har vinden stillnat. Hundarna har rasat som galningar på gräsmattan och gårdsplanen och speciellt Sonja hade mycket spring i benen.
Nu har det börjat regna igen, men bor man i Skåne får man leva med det. Vi har varit på kvällspromenad och godnattgodiset är uppätet. Vilket innebär att numera även Sonja fattar att det är signalen till att man ska sova. (Yippee!) Enda lugna stunden på dagen. Hon har förresten kommit över ännu en fjärrkontroll i afton. Tur att det finns såna där universalkontroller.

Varför är det fickor på pyjamasbyxor??? Visserligen är det en herrpyjamas jag har för tillfället, men vad ska herrarna ha i dessa fickor? Det är dessutom rejäla, bra fickor som skulle rymma både mobil, snusdosa, hundgodis och b-påsar. Mycket bättre fickor än på mina jeans. Men till vad nytta? inte kan man ju sova med alla dessa prylar i fickorna.

I morgon får det bli SVTplay. Missade halva "Sommarpratarna" p.g.a. trubbel med boxen till TVn.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar