söndag 8 december 2013

En väldig massa mat

Familjebrunch med mamma på dagen. Hon fyller snart år så det var en något tidig födelsedagsmåltid. Någon timmes andningspaus på eftermiddagen och sen middag hos husses äldsta dotter som också snart fyller år. Hej och hå! Sen behöver man inte äta mer på flera dagar. Hela dagen regnade det utan uppehåll så det är väl bara lite synd om hundarna som fått vara inne ganska mycket. Några tjusiga foton har det heller inte blivit eftersom den ynka lilla snön har regnat bort och kvar är bara mörker och väta.
På förmiddagen lite mera Live Stream från Stockholm. Inte samma sak som att vara där på riktigt förstås, men det är ända fantastiskt att kunna följa händelserna i datorn.
Stadig brunch och stadig middag. Det finns bara en sak som känns lockande just nu och det är att sova. Tyvärr har jag två ganska pigga hundar i sovrummet som är lite understimulerade. Svante sover - han knoppar alltid in direkt efter Dentastixen. Sonja gnager på en gammal gympasko och sneglar uppfordrande på mig. I morgon, gumman lilla, i morgon.
Lägger ändå in en bild från den dagen i april då Sonja kom till oss. Hon har verkligen vuxit!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar