tisdag 3 december 2013

Siri har en dålig dag

Så kom plusgraderna tillbaka igen. Inget krispigt isgodis på pooltäcket och inte mycket till solsken heller.
Jag har ett problem. Så fort temperaturen går under tio plusgrader får jag vita fingrar. Inga handskar i världen verkar hjälpa. Har t.o.m. provat handskar med batteridrivna värmeslingor men dom var rätt värdelösa - och klumpiga. Det innebär att jag har klara problem med att hala upp kamera eller mobil när vi är ute. Vilket resulterar i det blir sparsamt med  utebilder. Även b-påsar är ett bekymmer men tyvärr ett måste. Raynauds fenomen kallas det och det är riktigt äckligt att t.ex. stå i en kassa och räcka fram pengar med fingrar som ser ut att tillhöra ett lik. Några minuter under rinnande varmt vatten hjälper.

I stallet var det dock hyfsat varmt i söndags kväll. Detta är en häst...

Siri har varit hos Trim-Lotta idag och jag hämtade henne vid lunchtid. Hon var på riktigt dåligt humör, sur som ättika. Svante och Sonja blev jätteglada när hon kom hem, men hon fräste ifrån rejält och var inte alls upplagd för att springa ut och leka. Sonja försökte verkligen muntra upp henne, men det tog flera timmar innan hon tinade upp och lyfte svansen.




Siri hade nog sovit på fel sida i natt. Hon ville inte ha frukost i morse, sa hennes matte. Fast nu på eftermiddagen var det ingen fel på aptiten. Men hundar kan kanske också ha dåliga dagar.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar