onsdag 5 juni 2013

Schampo och svampmedel är fixat. Och nu har Sonjas klister släppt. Häpnadsväckande nog ser öronen helt perfekta ut ändå men det får bli omklistring ändå. Tänker inte chansa.


Mattes finaste kille igår och dagen innan. Visst är han gullig när han är lurvig med väldigt mycket snyggare när han är nytrimmad. Han var kitslig på trimbordet igår och hotade mer än vanligt. Kanske är han lite "låg" pga sina tassar. Behandling pågår.
På kvällen var han artigt avvisande när Sonja testade för en lekstund i sängen.

"Sluta nu, unge! Nu ska vi sova."
Idag har Sonja ägnat mycket tid åt trädgårdsskötsel (igen). Gårdsplanens två pampiga lindar beskärs hårt varje vår och är otroligt vackra. Det blir dock en del skott som växer upp i nederdelen av stammarna och det är alltså dom som Sonja tar hand om. Hon ska till varje pris släpa in ruskorna i huset och jag får väl försöka lära henne att i stället bära ner dom i trädgården.

                                                                                 #
Oops, nu tryckte jag på "publicera" av misstag. Återkommer kanske senare idag.
#
Det gör jag nu med ett kort konstaterande att poolen är avklädd för sommaren. Oerhört spännande, tyckte Sonja. Under det mörkgröna täcket, som hon sprungit på i flera veckor, visade det sig finnas MASSOR med vatten. Förfärligt smutsigt men husse städar som bäst. Och man kan gå ned med fötterna i vattnet via en trappa. Sååå kul!
Vi får se om Sonja ska bli en badhund. Svante är det inte. Han går ner tills vattnet når bröstkorgen men sen är det stopp.












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar