söndag 2 juni 2013

Lördagsgrillning hos goda vänner. Visserligen regnade det, men det var varmt och för en gångs skull blåste det inte i Malmö. Vännerna har stans största parasoll så vi kunde sitta torra alla fyra vid bordet. Sonja fick följa med och hon brydde sig inte om att det regnade. Det var spännande att utforska trädgården och samtidigt hålla koll på om något föll ned från bordet.
Se så fint jag kan sitta!

Och föll inget ner kunde man alltid försöka sig på självservering. Hon uppför sig väl när hon är på kalas. Det är faktiskt andra gången i sitt korta liv som hon är medbjuden på fest.
Svante var egentligen också bjuden men han fick stanna hemma hos "moster". Lite stökigt att åka taxi med två blöta hundar - speciellt när den äldre är lurvig som en teddybjörn. Att sova hos moster fungerar utmärkt. Sen kommer matte framåt sena kvällen och hämtar och så blir det en kort kvällspromenad. Och Godnattgodis! (Dentastix)


Att ligga på en hög med smutstvätt måste vara den optimala lyckan för en liten hund. När man nu ända ska hjälpa matte med tvättandet. Mjukt och skönt och tänk vad det luktar gott!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar