torsdag 1 maj 2014

Valborg har blivit 1:a maj

Egentligen är det bara backhoppningen som saknas. Alltså, första maj känns lite som nyårsdagen. Dagen efter festen. En dags matlagning, en kvälls ätande av denna mat, för mycket vin och uppe alldeles för länge. Övernattningsgästerna har åkt för länge sen. Kanske kan man kompensera backhoppningen med lite fotboll. Malmö FF ska visst spela nu... Fast solen öser ner därute så riktigt OK känns det inte att titta på TV.

Hundarna är inte heller vana vid att gå till sängs efter midnatt och dom tar som bäst igen förlorad nattsömn på soffan nere i hallen.


Potatisen imponerar. Jag stoppade ner de små liven i fredags och efter mindre än en vecka har dom letat sig upp till ytan! Det är till att ha bråttom.


Siri var här igår och hon påminner om en julgran runt halsen. Fästinghalsband och en färgglad collier som barnbarnet har gjort. Och sen har hon sitt vanliga halsband också.


Våra gäster, som kom igår eftermiddag, blev överväldigade när dessa tre stormade dom till mötes. Det är så där lagom roligt om man är aningens hundrädd...


Det här är favorithäcken att klia pälsen med. Sonja ser ut som ett litet rådjur. Efter ett besök i häcken ser dom så söta ut med alla dessa vita blommor som snöflingor i pälsen.



a

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar