onsdag 28 maj 2014

Matte har legat i gräset igen

Idag läste jag ut en bok av Karin Alvtegen. Hon är kusligt bra men inte blir man precis upprymd av hennes böcker. Bara för att fortsätta läsa om dystra ting så blir nästa bok en roman om Yngsjömordet.
Framåt eftermiddagen mojnade vinden och solen tittade fram. Ut och ligga en stund på gräsmattan med kameran. Det blir ju onekligen trevligare bilder på hundarna om man går ner i deras nivå. Dom tycker det är väldigt livat när matte ligger.Svante kliver fram ur buskaget efter att ha kliat pälsen.


Sonja ser ut att ha blivit av med sitt vänstra öra men det är väl motljuset som förvillar.


Eftersom jag låg på gräsmattan passade hon förstås på att stjäla en bajspåse ur fickan. Några godisbitar följde nog också med.


Inkallning är hon ganska bra på, i alla fall om hon inte har stöldgods i munnen.


Favoritpipen hänger med fortfarande. Den med 17 pipisar insydda. Hon hittade en tennisboll i leksakslådan men det gillade inte Svante. Han tycker att tennisbollarna är hans egendom så den tog han ganska hårdhänt ifrån henne.


Husse har kommit hem från veteranbilarna och äter framför TV:n. Två förhoppningsfulla parkerar sig nära, nära. Sonja på "hyllan"" under soffbordet. Det är ganska troligt att det blir utdelning.a

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar