torsdag 17 juli 2014

Rutiner och barnpoolparty

På eftermiddagarna har vi en viss ritual. "Moster" går till stallet för att ge katterna mat. Hundarna väntar ivrigt utanför. Sen traskar dom hack i häl på moster, får följa med in i hennes kök och slicka sked och burk. Kattmat är nämligen namnam. För att sen snabbt få ut vovvarna igen (speciellt Sonja) vankas det ett par bitar levergodis ute. Alla är lika nöjda med arrangemanget.

Katterna är för övrigt på bättre humör för två hästar har redan kommit tillbaka från sitt sommarbete. Nu har dom lite sällskap igen.

Hallen såg ett tag ut som ett slagfält för stupade irländare. SÅ himla varmt har det ändå inte varit, 22 grader kanske. Barnbarn, tre stycken, har haft poolparty idag. Med en femåring och två treåringar (tvillingar) blev det ganska livat. Massor med simdynor, armkuddar och jättestora, uppblåsbara delfiner. Svante blir lätt orolig med en massa folk i vattnet. Han ser det nog som sin uppgift att hålla uppsikt över ungarna. Speciellt ängslig blir han om någon försvinner helt under vattnet. En vuxen som dyker t.ex. och försvinner under ytan. Skrämmande!


Förväntansfull Svante ska snart gå på promenad. Tvekar nästan att visa den bilden. Han ser faktiskt för löjlig ut. Ingen värdighet alls men så söt!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar