fredag 13 juni 2014

Ja, vad ska man ha som rubrik?

Det var dags att förnya Svantes årliga vaccination så i förmiddags satte vi på bilselen och begav oss till kliniken. Det är verkligen förnämligt med drop-in-vaccinering. Vi behövde inte vänta särskilt länge och Svante roade sig med att vifta på svansen och le vackert åt några katter i burar. En av katterna blängde buttert på honom och fräste lite försiktigt. Svante backade genast två steg men fortsatte att vifta. Sen kom tant doktorn och kikade på hans tänder, lyssnade på hjärtat och satte sprutan i nackskinnet. Sånt bryr sig inte Svante om det bittersta. Tanten bjöd dessutom på godis så det var ett bra ställe.
Sonja var under tiden ganska olycklig och satt och gnällde omväxlande med att hon sprang till garagedörren och lyssnade.
Egentligen var det bra fotoväder idag. Sorry, det blev inget fotograferande idag heller. Vi grillade i stället med vänner i generationen under - med två barn på fyra och två. Plus det hemmaboende barnet på snart fem. Livligt om man så säger. Hundarna tycker att det är jättekul! Barn springer, dom lämnar sina skor än här och där, hoppar och skuttar och dom äter inte upp maten på sina tallrikar. Bingo!

Jag förlorade i WordFeud. Det måste väl bara hända ibland. Om man får iii och nnn och ett enstaka e - hur ska man kunna lägga några vettiga ord?
Vi skördade några nypotatisar i afton. Ganska få per planta tycker jag nog och väldigt olika i storlek. Men vansinnigt goda!



a

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar