fredag 18 april 2014

Långfredag

Utanför sovrumsfönstret grönskar det. Vår minimalistiska "skog" mellan huset och vägen har snart bildat en tät, grön mur som sen gör att vi slipper se vägen det närmaste halvåret.



Och åt det andra hållet ser man vårt sköna strövområde. Har man goda ögon ser man en knallgul liten prick mitt i bilden. Det är husse som morgonpromenerar två röda hundar. 


Skärtorsdagen var väl relativt händelsefattig och ändå fick jag inte tummarna loss att skriva. Systern och jag gjorde däremot en lyckad fyndtur till Myrorna. Där kan man verkligen göra de mest oväntade fynd. 


En solhatt till exempel...

Hundarna hade en härlig utedag. Människorna var ute mycket och husse både krattade gårdsplanen och klippte gräsmattan. Och körde fast med gräsklipparen i häcken så både moster och matte fick rycka ut och agera bogserare. 
Sonja gillar inte gräsklipparen. Inte mycket är hon rädd för men när husse drar igång klipparen går hon in och gömmer sig. Hennes hälta har gått över så det var väl inget allvarligt. Antibiotikabehandling av ögonen pågår och hon friskar snabbt på sig.
Svante haltar fortfarande lätt och jag får nog kolla om han kanske har fotsvamp.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar