lördag 22 februari 2014

Jag förstår slalomkillarna till fullo! Vilken totalt katastrofal bansättning i andra slalomåket. Fingret till Ante Kostelic som konstruerar ett fullständigt omöjligt andraåk och stackars alla slalomkillar som satsat SÅ otroligt mycket i så många år för den här insatsen i OS. Shame on you Kostelic!

Och så var det Charlotte Kalla som inte borde ha startat idag. Hon var ju snuvig i näsan och då ska man inte gå på en tremil i OS. Stackars liten, hade hoppats på medalj och slutar 34:a... Men norskorna triumferade och det gjorde dom rätt i.
Mina små olympier har varit helt oregerliga idag. Svante har fått spader och tror att kuddar, filtar, överkast och matte är Doris! Han har uppfört sig fullständigt sanslöst hela dagen och t.o.m. Sonja tittar häpet på honom.


Igår tittade han snällt på hockey med matte men idag har han inte varit att känna igen. Det har däremot Sonja.


Hon kör sitt vanliga race. Passar på så fort matte och husse glömmer att plocka undan osthyvlar, datormöss, fjärrkontroller... Men hon har ett så underbart sött och oskuldsfullt ansiktsuttryck att det är omöjligt att bli riktigt arg på henne.



I kväll fick dom varsitt grisöra. Som vanligt blir Svante färdig först och Sonja bevakar väldigt noga sitt öra. Svante står en meter ifrån och kollar och kommer han närmare morrar den lilla väldigt skräckinjagande. 



Sen får båda nosa igenom mattan för att kolla om det möjligen kan finnas någon smula kvar. Det finns det förstås inte.



Mammas kille!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar