måndag 23 september 2013

Vardag igen

Så kom alltså Siri tillbaka i morse och livet fortsätter som vanligt. Siri var riktigt irriterad och misstänksam i morse. Den röda fleecefilten luktade Julia och den brunrutiga korgkudden luktade kennel. Hon behövde åtskilliga minuter för att sniffa av de främmande dofterna och morrade undan både Sonja och Svante tills hon var färdig med sin nosinspektion.
Sonja verkade helt lycklig över att få skutta iväg med dom andra över gräsmattan och så här fram emot eftermiddagen verkar hon inte påverkad av sitt knä. Hon är trött, för det är faktiskt flera veckor sen hon fick rasa runt. Redan vid tiotiden fick hon ta en sovpaus och nu på eftermiddagen slocknade hon medan jag tog en läspaus i sängen. Den här jäkla förkylningen är efterhängsen och huvudet känns helt uppblåst. Antar att det bara kan bli bättre.


Sonja somnar med sin älskade anka i munnen.

Svante har upptäckt att det går utmärkt att sova två i fönstret.
Tre blev däremot lite trångt men Siri ligger å andra sidan helst ute på trappan.

Sonjas träningsprogram har blivit sorgligt försummat. Det var en vecka in i augusti som hon så olyckligt vurpade och skadade sitt knä. Sen dess har hon haft vila - och dessutom har hon haft magsjuka och fått dropp, antibiotika och pensionatsvistelse. Lilla gumman! Som jag hoppas att hon ska få vara frisk nu.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar