onsdag 4 september 2013

Nytrimmad

Svante blev som vanligt lycklig när jag tog fram hans bilsele i morse. Och så lagom lycklig när vi stannade utanför Trim-Lotta. Under en period ville han inte gå in men numera traskar han in och viftar med svansen, morrar lite åt hundar som är där och låter sig lyftas upp på bordet. Sen bråkar han desto mer när det är dags att rycka hår på magen och i rumpan. Inte för att det gör ont utan mest för att han vill ha vissa kroppsdelar i fred. Lotta är suverän med trilskande hundar och Svante behöver av och till en rejäl uppsträckning. Så blir han mör en liten stund. När han så småningom är klar och får komma ned på golvet stöddar han omedelbart upp sig och morrar hotfullt åt andra (han)hundar i burar och på trimbord.

Han är inte världsbäst på att "stå utställning" men vacker är han när han är nyfriserad. Mahognyfärgad. Och god som guld bara han slipper andra hanar i sin närhet.

Gänget på gräsmattan, Sonja till vänster. Hon är nu så galet pigg igen och vill bara leka - vilket hon alltså inte får p.g.a. sitt knä. Det var kanske dumt att avboka tiden hos sjukgymnasten igår. Det visar sig att gymnasten är bara där varannan tisdag! Vi hamnar då ganska långt fram i tiden och hur i hela friden ska jag kunna vila henne så länge?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar