torsdag 12 september 2013

Svante är misstänksam...

Matte stryker kläder och lägger i små högar i sovrummet och i tvättstugan. Det står två resväskor i hallen och något är uppenbarligen på gång. Svante vet - han har varit med förr. Sonja fattar ingenting. Hon kan inte läsa av sånt här ännu. Lilla gumman, hon är salig, för Siri har gått hem och hon får springa fritt igen utanför buren. Hon missbrukar inte förtroendet. Hon gör visserligen rejäla repor på gårdsplanen, Svante är återhållsam med lekandet, men Sonja sträcker också ut sig framför TV:n, i sovrummet och i köket. Skönt att inte vara inlåst!
I morgon eftermiddag åker Sonja till sin födelseplats och det blir säkert alldeles utmärkt. Svante besöker sin kusin Julia och det blir också perfekt.

Liten stilstudie på Siri.

Undrar om det finns trådlöst nätverk på vår skuta... Egentligen borde man ju inte surfa och blogga när man har semester men - det är svårt att låta bli. Får se hur det blir.
Senast vi var på segling med gänget var i Turkiet för ett par år sedan. Ingen uppkoppling till nätet. Vi gick en promenad i en liten hamn och plötsligt rasslade det in 32 mejl i min telefon! Jag hade fått kontakt med ett trådlöst nätverk som inte var lösenordsskyddat. 
Ska försöka skriva en snutt i morgon också - sen får jag se hur det blir.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar