torsdag 17 oktober 2013

Världens bästa närbutik

Det var en jättelång adress! Men för den som är intresserad, är min närbutik inte bara bäst i Malmö eller i Sverige. Den är bäst i världen!

http://www.mynewsdesk.com/se/steenstrom/pressreleases/steen-stroems-emporia-utses-till-vaerldens-baesta-shoppingcenter-vid-internationell-arkitekttaevling-917010http://www.mynewsdesk.com/se/steenstrom/pressreleases/steen-stroems-emporia-utses-till-vaerldens-baesta-shoppingcenter-vid-internationell-arkitekttaevling-917010

I morse var det inte så kul ute. Riktigt hundväder med regn och blåst. Den vanliga morgonrusningen i trädgården uteblev och och Svante bryr sig inte så mycket om sånt, han sover gärna i stället. Sonja däremot behöver mera utlopp för den energi som lagrats under natten och hon var minst sagt sjövild hela förmiddagen. Vi hade hämtat två kinamattor från kemtvätt och Sonja hjälpte mer än gärna till att slita plast och snören från dom. Sen galopperade hon upp på andra våningen med en osthyvel i munnen. Hennes stil när hon springer är obetalbar. Hon ser ut som en giraffunge. Långa, smala ben, lång, smal hals.
För att klä av mattorna tog jag min ganska nyköpta sax till hjälp, glömde den på soffbordet och återfann den i detta skick.

Men hur ska man kunna bli arg på en liten individ med en sån oskyldig blick och en sån gulligt spretande mustasch?
Mattorna blev förresten som nya. Den kemtvätten var värd varenda krona.

Lite senare, när jag kallade in jyckarna för kvällsmat, hade Sonja inventerat förrådet av pooltillbehör. Hon fick väl in huvudet utan problem i simdynan men kom sen inte ur...

Man har i alla fall aldrig tråkigt i Sonjas sällskap.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar