tisdag 28 april 2015

En vecka går fort!

Visst är jag en lat bloggare. Ingenting på en hel vecka! Promenad med Julias husse för en vecka sen. Och i dag gjorde vi om det igen. Skön, solig promenad där Sonja njöt "kaninköttbullar" med maskrossallad. Jo, hon äter maskrosor med förtjusning. Husse tycker säkert att det är toppen - om hon äter dom på tomten - och själv ser hon ut att njuta i fulla drag.

Veckan blev riktigt stressig för en stackars pensionär. Middag på lokal med "drottningarna" (väninnorna) i torsdags. Fredag var det födelsedagsmiddag för syrran med mamma. Sen var det visst födelsedagsmiddag för husse också i helgen och på måndag morgon var det bedömning hos veterinären av Svantes tandstatus. Jo, han behöver en skrapning av tandsten (i narkos). Precis vad mattes plånbok längtar efter.

På eftermiddagen kom Siri och det är alltid populärt.


Svante, som ska till Trim-Lotta om ett par veckor.


Sonja, vars päls fortfarande är genomskinlig.


Siri, som mestadels är vältrimmad och till skillnad från mina nästan saknar skägg.

Sonja har i dag kraschat en tredje ugnseldfast form. Att jag ställer dom för nära kanten vid spisen är mitt eget fel. Hon tar tassen, välter ner formen och äter upp smöret på några sekunder. Tyvärr går formen sönder och matte får snart göra en tur till IKEA. Eller Myrorna...a

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar