lördag 28 februari 2015

Skidor och mello

I torsdags var vi på "Afternoon Tea" hos Tussis matte och husse. Med alla klassiska tillbehör som lax-och gurksandvikare, miniscones med grädde och sylt och minst två tesorter att välja på. Hundarna fick stanna hemma eftersom Tussi är en katt...
En dag när vi var på sedvanlig eftermiddagspromenad och jag skulle plocka upp efter Sonja såg hennes lämningar minst sagt konstiga ut. Det såg ut som om resterna efter hennes matsmältning var full av majskorn - eller jättelika maskägg! Sen kom jag på vad det var. Jordnötter! Nån dag innan hade hon plundrat en kvarglömd glasskål med nötter. Jordnötterna var förstås borta och skålen var i tusen bitar. Uppenbarligen hade hon inte tagit sig tid att tugga jordnötterna för dom kom ut helt osmälta! Det var den tredje skålen på ett par veckor. Suck, måste se upp bättre...


Avocadoplantan växer vidare. Dock mest på höjden. Det hade kanske varit trevligt om den hade blivit lite buskigare eller knubbigare men man får väl ta det som det är.

Försökte ta bilder med kamerans funktion "kontinuerlig tagning" men mina hundar verkar vara för snabba även för den superfunktionen. Antingen är båda oskarpa eller också en av dom.




Men roligt har dom och det är det viktigaste. 
Dagens skidor på längden, uppochner och utför har tagit en del tid och nu är det mello... Tycker inte att något av årets bidrag har varit särskilt bra. Vi får väl se vad dom skickar till Österrike.



a

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar