onsdag 24 september 2014

Sonja har inte blivit mindre busig!

Utsikterna för dagen var att det skulle regna mest hela tiden. Det har inte kommit en droppe hittills! Däremot kännes Skåneland bekant igen - det blåser småspik.
Jag har inte skrivit särskilt mycket om Sonjas sattyg på senare tid. Det innebär inte att hon blir bättre. NEJ! Hon är fortsatt full av upptåg och hon har obegränsad fantasi när det gäller att hålla både oss och Svante sysselsatta. Svante försöker, på sitt sätt, att larma när hon gör otillåtna saker. Han jagar henne ute och inne men fullföljer inte alltid genom att ta grejen ifrån henne. Han skäller sitt speciella, gälla skall och tittar uppfordrande oss. Gör något! I går snodde hon en filt från soffan och den ställde han sig på! Smart, då kom jag åt att ta den. Fast å andra sidan, Sonja älskar att bli jagad. Hon blir rent av besviken om vi inte springer efter henne.


Sonja har fått tag på en plastkam...


Den kammen går nog inte att använda framöver.Sonja kan absolut inte motstå vårt förråd av ved. Hon släpar fram ett antal träbitar och tuggar frenetiskt på dom. En del hamnar väl i hennes mage men det mesta får jag sopa eller dammsuga upp.
Vår centraldammsugare har varit utbränd under några veckor men är nu tack och lov återställd och fungerar normalt igen.
Svante tittar på och förundras - som vanligt.


Sen tittade vi på reprisen på "Valpkullen". Det var så spännande att båda öronen reste sig rakt upp.


Storebror kom och gav en puss på nosen. Dom är så vänliga mot varandra att man blir riktigt rörd.a