söndag 28 juni 2015

Kontraster; Tunisien och Twiggy

Vackra, varma, vänliga Tunisien. Jag saknar ord och tankarna går hela tiden till denna fasansfulla massaker och till alla människor som nu förlorat sina anhöriga.  Och alla dessa tunisier som går miste om möjligheterna att försörja sig och sina familjer. Hotell som kommer att förfalla, 120 mil underbar sandstrand som kommer att skräpas ned av sopor i stället för att njutas av solhungrande turister.
Så outsägligt sorgligt.
Varför gnälla över halvtråkigt sommarväder, halsont och hosta eller andra vardagliga bekymmer...

I dag har vi i alla fått glädja oss åt Twiggy!Twiggy har kommit till N-E, Julias husse. Jag säger inte att hon har ersatt Julia för så klart kan Julia inte ersättas. Twiggy kommer helt enkelt efter Julia och N-E är jättenöjd. Vi också. En bestämd liten Jack Russeltik som invaderade gårdsplanen i förmiddags, talade om för Sonja att hon ville inspektera i lugn och ro och verkade nöjd med både omgivningarna och dess invånare.
Svante är ju alltid synnerligen artig mot damer. Det kändes mera tveksamt med Sonja men det fungerade utmärkt. Några kortare små konfrontationer och uppvisningar av vem som bestämmer här men mestadels glada svansar och hög acceptanströskel.
Plötsligt ser mina hundar så stora ut!
Blandade fotografer i dag. Syrran står för några av bilderna.
a