måndag 3 juni 2013

Kollage

Det där med bildöverföring är ibland aningen tålamodsprövande. Av och till vill inte Explorer och det stör mitt "flow" i skrivandet.
Sonja verkar ganska ogenerad av sina limmade öron. Någon gång kan hon klia sig men det gör dom ju ändå och klistret verkar sitta bra. Svante och Siri tycker tydligen inte att hon luktar annorlunda för dom reagerar inte alls.
Och plötsligt fungerar bildöverföringen. I mellantiden hann jag tota ihop ett par kollage. Ska öva lite mer på det. Fantastiskt vad mycket man kan göra med modern teknik! Förr plåtade man, framkallade film, blev besviken över att så få bilder blev bra. Och dyrt var det också. Att göra ett kollage innebar klippa och klistra. Nu är det gjort på några minuter.


Ett kollage till. Överst vårt hus med Öresundsbron i bakgrunden. Står man på taket till vår "närbutik" Emporia och tittar västerut så ser man den här vyn. Och sen blandade hundbilder. I morgon ska Svante till frissan och sen ska jag plåta honom lite mer.
Sonja sätter sig nu utan kommando när jag tar fram matskålen. Hon lyckas dessutom sitta kvar i flera sekunder innan hon får ett varsågod. Har dragit ner antalet mål per dag från fyra till tre. Kanske blir det en slurk filmjölk innan det är dags att sova.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar