tisdag 22 september 2015

Sonja Rödstrumpa

Jaha, så var det dags igen. I helgen lossnade en klokapsel igen. Tyvärr trillade den inte av och det gjorde ont, ont i tassen. Förmodligen hände det under ett ganska uppsluppet lekpass med Siri på lördag eftermiddag. Nu är Sonja visserligen en baddare på att springa på tre ben men det märktes att det gjorde ont.
Måndag morgon alltså pling till veterinären. Vi önskar oss ett klippkort. Fick tid på förmiddagen och fick vänta ut att vovven skulle vakna ordentligt. Tur att den forna arbetsplatsen ligger nästan granne med kliniken! Då kan man kila upp dit någon timme och träffa gamla arbetskompisar.


Sen var det bara att köra hem med den lilla rödstrumpan. Trött, stukad och inte alls nöjd med livet. Väl hemma förvandlas hon till ett monster. Svante blir ju så klart jättelycklig när hans kompis kommer hem igen. Så fort han visar sig morrar Sonja och flyger på honom. Alla små vita tänder syns och Svante vänder rumpan till och försöker ignorera. Vi har sett det här tidigare och jag vet inte vem det är mest synd om, Sonja eller Svante.


Sonja till höger - ser inte särskilt vänlig ut...

I morse hade hon, under natten, jobbat på att ta av sin strumpa. Hon lyckades bara till 50%.


Ska ändå ta av den i eftermiddag så lite hjälp på traven har jag fått.
Nu ska jag gå ner i köket och hälla upp lite fil med smärtstillande tillsats.
a