fredag 7 augusti 2015

Kivik. Gissa blandrasen.

Och så gick det ett par dagar igen!
I går tillbringade hundarna och jag ett antal timmar hos Lotta och Py på trimmet. Herre min skapare så vackra dom blev! T.o.m. Sonja, som har sett ut som en skräphög i mer än ett halvår.
Efter detta tog matte och husse en tur till Marsvinsholm där det bjuds utomhusteater varje sommar. Fast först pick-nickar man i gräset, dricker ett par glas vin och kommer i bra stämning. Vädret? Perfekt. Precis som massmedia vill att det ska vara - varmt, vindstilla och "fantastiskt sommarväder". OK, jag håller med.
I dag har vi besökt Tage i Kivik. Och husses bror och svägerska. Media skulle absolut ha tyckt att vårt väder var utmärkt...Tage är åtta år, kastrerad och en blandis mellan två raser. Kan någon gissa vilka? Det blir inga priser, endast äran av att gissa rätt får bli vinnarens segersötma.Lilla, fina, älskade Sonja efter några timmar hos Py (och slutfinish av Lotta). Nu ser hon ut som en irländare igen och som vanligt ber jag till högre makter att hennes klor fortsätter att växa som nu, dvs helt normalt.


Svante är som alltid lika tjusig. Maskulin, kaxig och mattes älsklingspojke. Han mopsade sig en liten aning mot Tage på promenaden men inte inne på den inhägnade tomten (utan koppel). Fattas bara! Det var ju ändå Tages revir.
a