måndag 24 november 2014

Novemberrusk

Vilken bedrövlig morgon. Regnet stod som spön i backen och dessutom blåste det. Inte väldigt lockande att gå hundpromenad. Tack o lov var hundarna och jag överens. Dom ägnade sig åt att sova (Svante) och att titta ut genom fönstret (Sonja).Vad Sonja tittar på? Jo, hon tittar på hästarna, som inte har något att säga till om när det gäller väder. Dom får gå ut vare sig dom vill eller ej. Ibland tycker jag lite synd om dom. Dom vänder rumpan mot vinden och hur kul kan det vara att klafsa runt i lervällingen?Katterna däremot kan välja själva och dom väljer helst att stanna kvar i stallet, gärna i sadelkammaren där det är varmt och skönt.
Framåt tiotiden regnade det bara måttligt, så då passade vi på att ta den där morgonpromenaden. Och vid lunchtid upphörde regnandet helt och vi fick minsann se solen en aning. Länge sedan.

Nu hör jag precis på nyheterna att en man har erkänt mordet på Johan Asplund! Har precis läst ut "Mannen som slutade ljuga" och medan Sture Bergwall fortfarande var Thomas Quick "erkände" han ju detta mord. Som han sedermera blev både fälld och friad för.
a