söndag 19 oktober 2014

Tage på besök

I går var Tage på besök. Det är husses brors hund och Tage är en otroligt pigg och trevlig vovve av något obestämd ras. Han ser ut som och uppför sig som en valp fast han inte alls är särskilt ung. Och kastrerad är han också - annars hade jag inte vågat släppa ut Svante. Svante är inte så förtjust i andra herrar på sin gård. Ska man vara ärlig är han inte förtjust i herrar alls. Men den här luktade liksom ingenting så det gick bra.


Mina försök att filma hundarnas race på gräsmattan kom dock på skam. Tage är snabb som vinden och försvann som en raket. Klockan är inte ens tolv på dagen, regnet sprutar ner från en jämngrå himmel. Tittar ut på den intilliggande idrottsplatsen där små barn springer runt med bollen. Stackars ungar. Ännu mera synd om deras föräldrar som står under paraplyer och tittar på sina telningar. Gissa om dom längtar hem!
Hästarna ser också ut som om dom vill hem. Det kan inte vara särskilt kul att stå därute i leran och vätan. Hundarna har det skönt i min säng. Dom blir väldigt trötta av regn...
 a