onsdag 11 september 2013

Snart semester

Situationen med Sonja i bur och de övriga utanför är svår för oss alla. De vuxna är faktiskt riktigt obekväma med att inte få ha den lilla att leka med. 
Jag släpper ut Sonja när Siri har gått hem för dagen men då är hon så otroligt taggad att hon nästan slår volter. Och det var det vi inte skulle göra. Hon anfaller Svante från alla håll och kanter och han är lika tålmodig som vanligt. 

Om några dagar ska husse och matte ha en veckas semester på segelbåt i Kroatien. Moster Marianne, Lotta och Otto passar hus, hästar och katter. Hundarna ska dock utplaceras enligt följande. Svante får vara hos sin väninna Julia i Limhamn. Dom brukar komma till vår gård och leka av sig med jämna mellanrum tillsammans med Julias husse.
Sonja ska på pensionat hos Bibbi och Arne och förhoppningsvis kommer hon att gilla att komma "hem" igen och kanske också vila sitt knä ytterligare en vecka.
Siri då? Jo, henne ska Elle ta hand om på dagarna.
Det är verkligen en hel del pyssel att resa bort när man har djur.

I morgon måste jag nog köra ett par tvättmaskiner och börja planera packning för människor och hundar. Avresa är fullständigt hårresande tidigt på lördag morgon.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar