tisdag 16 april 2013

Snart dags för tredje natten

I dag kom äntligen våren! Efter ganska tät dimma på morgonen lyckades solen till slut tränga igenom och det blev en härlig dag.
Sonja fixar nu yttertrappan ganska bra. Uppför är inga problem. Nedför går det sisådär. Det betyder att hon med öppen ytterdörr kan välja själv. Och helt fantastiskt är att hon faktiskt spontant går in i köket och knyter ihop sig i Biabädden. Hon bryr sig inte ens om att köket är tomt på både människor och hundar.
Just nu härjar hon svårt i sovrummet. Eftersom buren inte funkar får den förpassas tillbaka till källaren. I stället två kompostgaller in, som ska dölja de värsta härvorna av elsladdar.
Hon har demolerat senaste numret av Hundsport. Papperskorgen har fått flytta upp på skrivbordet. Det är jag van vid. Siri kan också få för sig att tömma den på sitt innehåll. Speciellt om den luktar Marabou Helnöt eller Dentastix.


På trappan i solen
Tack högre makter, hon har somnat i Svantes korg! Tyvärr måste vi nog ut på gården en sväng till innan det är definitivt godnatt. Annars är det sannerligen en underbar syn med en sovande valp.
Svante sover skönt på min säng. Och han ska också ha en kvällsrunda. Men han fattar i alla fall att efter den är det sova som gäller.
Oj då, det vackra vårvädret hade förbytts i ett vårregn. Svante är ju van vid väder så det bekymrar inte honom. Lilltjejen kissade omgående så vi kunde gå in direkt. Men kallduschen resulterade i att hon nu är pigg som en mört igen.
Som sagt - det är dags för tredje natten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar